Consum a debat: Jornada política
imagen

Maig 2019

 

AICEC-ADICAE organitzem una jornada de debat previ a les eleccions municipals, amb les principals formacions polítiques i amb les persones consumidores a Barcelona

Lluitem per canviar el model de consum actual, de manera que s'adapti el màxim a les consumidores i no a les grans empreses i entitats, per això és molt important escoltar quines son les propostes que presenten per a la ciutat de Barcelona. Especialment parlarem de l'exclusió financera, l'habitatge i grans temes de consum, com són les telecomunicacions, aigua o elèctriques.

L’acta tindrà una durada estimada d’un hora i mitja. Amb una primera part, on intervindreu les formacions polítiques i per una segona part on podrien intervenir el públic fent-los preguntes.

Comparem amb la participació de :
Barcelona en comú (BeC) - Janet Sanz
Barcelona pel Canvi (BpC) - Mari Luz Guilarte
Esquerra Republicana (ERC) - Miquel Puig
Partit Socialista (PSC) - Montserrat Ballarín
Candidatura d'Unitat Popular (CUP) - Marc Cerdà

Volem realitzar aquesta activitat amb l’objectiu de traslladar les propostes de l'Associació sobre política de consum i drets de les persones consumidores, i per donar-los l’oportunitat de que vostès puguin exposar les seves propostes al respecte i realitzar un intercanvi i debat.

La primera part de la jornada intervindran les formacions polítiques, i a la segona part el públic assitents podreu fer les vostres preguntesa els i les representants polítiques per resoldre els vostres dubtes. 


( más información )


Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email