ARRIBA EL MOMENT DE FER-NOS ESCOLTAR #EstafaBancPopular
imagen

Octubre de 2018

 

Els afectats i afectades per l’estafa del Banc Popular que des del 21 d’agost fins el 15 de setembre van sol·licitar ser escoltats davant la Junta Única de Resolució (JUR) podran ara presentar els seus comentaris per escrit davant l'organisme entre el 6 i el 26 de novembre, en el marc del procés que determinarà si han de ser compensats.


Segons va comunicar la presidenta de l'organisme, Elke König, aquest dilluns, durant la primera fase del procés es van rebre al voltant de 12.000 expressions d'interès entre accionistes i bonistas. La JUR ha anunciat avui que l'avaluació de la elegibilitat de les parts registrades en la primera fase del procés gairebé ha finalitzat, per la qual cosa la segona etapa, en la qual els afectats podran enviar els seus comentaris sobre la decisió preliminar de l'organisme de no compensar-los, s'iniciarà el proper 6 de novembre.


Aquest dia, els registrats elegibles o el seu representant rebran un enllaç personal únic per correu electrònic a un portal online, que romandrà obert fins al dilluns 26 de novembre a les 12.00 hores CET. La JUR revisarà i avaluarà tots els comentaris rebuts per prendre una decisió final sobre si s'ha d'atorgar o no una compensació als accionistes afectats. A causa de la gran quantitat de parts involucrades en el procés, no es proporcionaran respostes individuals.

No obstant això, abans de prendre una decisió formal, l'entitat comunitària ha d'escoltar als afectats en el citat procés. König es va mostrar "confiada" que en la segona fase no rebran 12.000 comentaris i va rebutjar definir com a "queixes" les expressions d'interès rebudes. Hem de demostrar que s’equivoca i que estem en desacord amb la decisió pressa i que s’ha de obtenir una compensació!

 

QUINS SÓN ELS SEGÜENTS PASSOS? Aneu escrivint els vostres comentaris a la JUR.
Tenim moltes coses:

1) La JUR confirma que el termini per presentar els comentaris per escrit dels afectats del Popular és del 6 al 26 de novembre.

2) Rebreu un enllaç al vostre correu electrònic que us donarà accés a la web on haureu d'introduir el text amb els vostres comentaris.

3) El termini acaba a les 12:00 de la nit del 26 de novembre.
4) Si algú no té correu electrònic i vam posar el de ADICAE us informaré perquè em feu arribar els vostres comentaris.

5) El 31 d'octubre a les 18 h a la seu de Creu dels Molers,13 (Barcelona tindrà lloc la propera reunió per organitzar la concentració del 8 de novembre. Tenim idees noves i es va a sumar més gent. Esteu totes i tots convidats a venir.


És important que seguiu les notícies per la pàgina de Facebook de les persones afectades. Us animem a seguir lluitant perquè cada vegada estem més prop de desenbullar tot aquest assumpte i ser reconeguts per institucions públiques com estafats/des.


No estem bojos, sabem que ens van robar!

 


( más información )


Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email