FRONT COMÚ DAVANT LES ACTUACIONS DE LA JUR: Expressa't en la consulta!
imagen

 

Agost de 2018

 

Ahir Elke König, presidenta de la Junta Única de Resolució (JUR), l’organisme encarregat de l’estabilitat financera de la UE, ha declarat de forma preliminar que no s’hauria d’indemnitzar als afectats per la compra del Banc Popular per part del Santander.

Des d’AICEC-ADICAE considerem aquesta resposta totalment injustificada i irresponsable en relació a les més de 305.000 famílies estalviadores afectades. Per això us convidem a participar en l’acció col·lectiva per fer patent a la Unió Europea el nostre desacord amb aquesta declaració d’intencions.

Si ets afectat/da del Popular t'animem a expressar contundentment el teu rebuig a la decisió de la JUR a la plataforma d’internet que van posar en marxa des de la Unió Europea per «escoltar» l’opinió dels afectats. És ben simple, únicament s’han de seguir els següents passos:

 

1) Clica en el aquest enllaç on trobaràs tota la informació en anglès, i més avall en castellà.

2) Registra’t i emplena el formulari que et proporcionen amb el teu document d’identitat i els documents que acrediten estar en possessió d’accions del Banc Popular escanejats i adjunta’ls a l’aplicació.

3) Descarrega’t, finalment, el formulari que l’aplicació et facilita i guarda’l.

El termini d’enviament de sol·licituds d’audiència és fins al 15 de setembre.

 

El proper 21 d'agost organitzem una assemblea informativa (seu AICEC-ADICAE A 18H) i el 4 de setembre (seu d'AICEC-ADICAE a les 18h) ens reunirem per preparar les properes estratègies i valorar les activitats portades a cap. És una reunió oberta a tothom, et pots apuntar en aquest formulari. Si voleu saber-ne més no dubteu a venir o trucar-nos!

MOLT IMPORTANT: Si no tens accés a internet, vine a la seu de Barcelona (c/ Creu dels Molers, 13) els dies de les assembleas, amb el teu document d’identitat i els documents que acrediten que ets afectat del Popular i t’ajudarem a fer el registre.

 

A AICEC-ADICAE fa un temps que anem denunciant aquest abús que compta amb el suport tant de les grans empreses bancàries com de la classe política. Podeu accedir als breus videos recopilatoris de les concentracions organitzades el 16 de juny i el 12 de juliol d'aquest any.

El nostre objectiu és reunir el màxim nombre de persones afectades per pressionar a les administracions a prendre partit i assumir responsabilitats en aquesta dubtosa operació.

Si t'has vist afectat/da per la resolució del Banc Popular, ADICAE t'informarà amb assemblees i t'ajudarà a reclamar: uneix-te a la plataforma d'afectades per l'estafa el Banco Popular.

 

No t’amaguis, lluita pels teus drets!

 



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email