10 anys sense justícia ni responsabilitat política pel cas Fórum, Afinsa, AyN
imagen

(12.05.2016) ADICAE i milers d'afectats de Fórum, Afinsa i AyN exigeixen al Congrés dels Diputats el compliment de la solució ja aprovada.

Ara ja fa 10 anys des que es va destapar l'escàndol, temps en el qual solament hi ha hagut ineficàcia judicial i falses promeses dels successius governs. Davant aquest clam, es va fer una concentració a Barcelona i a diverses ciutats arreu de l'estat.

“La solució ja existeix i està aprovada, solament cal engegar-la”, ha dit Manuel Pardos, president d'ADICAE, que ha criticat com “els diferents governants s'han anat passant la pilota durant anys sense resoldre un problema d'emergència social que afecta a gairebé mig milió de persones, el 1% de la població”.
Aquest acord del Congrés instava al Govern a rescabalar als afectats a través de l'ICO, que havia de negociar amb els perjudicats una compensació dels estalvis robats.

Les mobilitzacions realitzades per ADICAE en tot el país aquest dissabte donen inici a la campanya que l'associació durà a terme per incidir en el període electoral. Aquesta campanya tindrà per objectiu col·locar als afectats a l'agenda política i obligar als principals partits a responsabilitzar-se de donar una solució justa d'una vegada per totes.

Malgrat el pas dels anys, la mobilització dels afectats segueix clamant per una solució digna, real i efectiva.

Més informació



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

19-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Alimentación - Economía Circular
Desde la asociación queremos saber cuán importante consideras que es la economía circular y la alimentación. ¿Te interesa este tema? ¿Te gustaría formar grupo para debatir y compartir opiniones? En este taller hablaremos de las toneladas de alimentos que se desperdician y acaben en el gallo de la basura. ¡Anímate y participa!

23-04-2024 BARCELONA Mesas Informativas / Repartos
Carpa en la Diada de Sant Jordi en la Plaza del Molino de Barcelona

24-04-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
XERRADA LLUÏSA CURA (GRUP TENCAT) Ciberatacs bancaris, fraus als mitjans de pagament (tipus, eines que fan servir, com evitar caure en un frau, actuació de la banca)

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email