Els afectats per Fórum, Afinsa i Arte y Naturaleza exigeixen solucions a la gran manifestació estatal en el novè aniversari del frau
imagen

(09/05/2015). Més de 10.000 afectats pel frau de Fórum, Afinsa i Arte y Naturaleza han participat avui en la manifestació que, en motiu dels nou anys transcorreguts des de l'esclat de l'escàndol, havien convocat avui a Madrid ADICAE i la Federació de Clients d'Afinsa i Fórum, integrades en la Plataforma 'Solución Fórum-Afinsa'. Desenes d'afectats pel cas a Catalunya s'han desplaçat fins a la capital per participar en aquesta gran acte reivindicatiu.

En la mobilització, que prossegueix amb la campanya permanent que ADICAE lidera des de 2006 per una solució, s'ha destacat que el temps transcorregut sense resposta eficaç a mig milió de famílies acredita la negligència, inoperància i descrèdit de les institucions, la justícia i els Governs que han tingut a la mà la resolució d'un dels majors fraus a l'estalvi que hi ha hagut a l'Estat espanyol.

Amb el lema emprat en moltes altres mobilitzacions d'“Empreses culpables, Estat responsable”, els afectats han remarcat l'evident responsabilitat de l'Estat en la situació de gairebé 500.000 famílies.

A més han reclamat el compliment per part del Govern dels compromisos que Mariano Rajoy va assumir el 2008. També han exigit que es posi en marxa la solució que tant el Congrés dels Diputats, com els 17 parlaments autonòmics i centenars de plens municipals han requerit, mitjançant acords unànimes, a l'Executiu.

La manifestació d'avui és l'inici d'una ofensiva en la qual els afectats abordaran els candidats a les eleccions autonòmiques i municipals en cada acte de campanya, presentaran milers d'escrits al president del govern, diputats i institucions de tot el país, i es dirigiran a les institucions de la UE denunciant l'Estat espanyol i reclamant l'acció comunitària.

A més després de la manifestació, en la qual s'han donat "5 mesos al Govern per resoldre la situació" expressant així el cansament dels afectats, es va acordar exigir als futurs parlaments autonòmics i plens municipals que es conformaran després de les eleccions la ratificació dels acords, mocions i proposicions aprovades fins ara en les quals s'ha requerit al govern l'anàlisi i implementació de la solució definitiva per al mig milió de famílies víctimes del frau.



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

23-04-2024 BARCELONA Mesas Informativas / Repartos
Carpa en la Diada de Sant Jordi en la Plaza del Molino de Barcelona

24-04-2024 BARCELONA TALLERES FORMATIVOS
XERRADA LLUÏSA CURA (GRUP TENCAT) Ciberatacs bancaris, fraus als mitjans de pagament (tipus, eines que fan servir, com evitar caure en un frau, actuació de la banca)

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email