Els afectats per Fórum, Afinsa i Arte y Naturaleza exigeixen solucions a la gran manifestació estatal en el novè aniversari del frau
imagen

(09/05/2015). Més de 10.000 afectats pel frau de Fórum, Afinsa i Arte y Naturaleza han participat avui en la manifestació que, en motiu dels nou anys transcorreguts des de l'esclat de l'escàndol, havien convocat avui a Madrid ADICAE i la Federació de Clients d'Afinsa i Fórum, integrades en la Plataforma 'Solución Fórum-Afinsa'. Desenes d'afectats pel cas a Catalunya s'han desplaçat fins a la capital per participar en aquesta gran acte reivindicatiu.

En la mobilització, que prossegueix amb la campanya permanent que ADICAE lidera des de 2006 per una solució, s'ha destacat que el temps transcorregut sense resposta eficaç a mig milió de famílies acredita la negligència, inoperància i descrèdit de les institucions, la justícia i els Governs que han tingut a la mà la resolució d'un dels majors fraus a l'estalvi que hi ha hagut a l'Estat espanyol.

Amb el lema emprat en moltes altres mobilitzacions d'“Empreses culpables, Estat responsable”, els afectats han remarcat l'evident responsabilitat de l'Estat en la situació de gairebé 500.000 famílies.

A més han reclamat el compliment per part del Govern dels compromisos que Mariano Rajoy va assumir el 2008. També han exigit que es posi en marxa la solució que tant el Congrés dels Diputats, com els 17 parlaments autonòmics i centenars de plens municipals han requerit, mitjançant acords unànimes, a l'Executiu.

La manifestació d'avui és l'inici d'una ofensiva en la qual els afectats abordaran els candidats a les eleccions autonòmiques i municipals en cada acte de campanya, presentaran milers d'escrits al president del govern, diputats i institucions de tot el país, i es dirigiran a les institucions de la UE denunciant l'Estat espanyol i reclamant l'acció comunitària.

A més després de la manifestació, en la qual s'han donat "5 mesos al Govern per resoldre la situació" expressant així el cansament dels afectats, es va acordar exigir als futurs parlaments autonòmics i plens municipals que es conformaran després de les eleccions la ratificació dels acords, mocions i proposicions aprovades fins ara en les quals s'ha requerit al govern l'anàlisi i implementació de la solució definitiva per al mig milió de famílies víctimes del frau.Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email