ADICAE surt al carrer pel Dia Mundial dels Drets dels Consumidors i convoca una manifestació a Barcelona el dissabte 14 de març
imagen

(11/03/15). Durant tot el mes de març, en què el dia 15 es commemora el Dia Mundial dels Drets del Consumidor, AICEC-ADICAE durà a terme més d'una desena de conferències a tot Catalunya, en les quals s'abordaran les grans preocupacions dels consumidors.

La necessària "rebel·lió" dels consumidors davant l''atracament elèctric', la forma de reacció davant l'abús hipotecari i bancari en general, les vies de protecció dels estalvis o la problemàtica en l'àmbit de les assegurances, o les cauteles i aspectes a conèixer a l'hora de comprar per internet, entre d'altres matèries, seran objecte d'aquest cicle de conferències.

Com a primera actuació, aquest matí tècnics i voluntaris de l'Associació han informat els ciutadans catalans sobre els seus drets com a consumidors mitjançant una taula informativa que s'ha ubicat a la Rambla Just Oliveras de l'Hospitalet de Llobregat.

En aquestes actuacions, que es replicaran en diverses dates al llarg del mes de març a Catalunya i a tot l'Estat Espanyol, s'informarà i sensibilitzarà a la ciutadania destacant que "el poder dels consumidors" (lema de la campanya) només requereix un canvi d'actitud dels consumidors i l'agrupació dels mateixos per impulsar i promoure canvis en la situació actual. A més, experts de l'Associació atendran totes les consultes que els consumidors vulguin plantejar, i es farà entrega als vianants de materials i eines d'utilitat per aconseguir un consum amb garanties.

"Planta cara als bancs"

Els dies 14 i 15 de març seran per la seva part les dates en què es concentraran amb més intensitat les accions reivindicatives impulsades per ADICAE. L'Associació crida tots els ciutadans com a consumidors a expressar la seva indignació davant la forma en la qual ha conclòs la reforma del sistema financer i reclamar mesures davant l''abús massiu' al qual els consumidors estan sent sotmesos.

A Barcelona serà el proper dissabte 14 de març a les 12h quan la "Marea dels Consumidors" està citada davant la delegació del Banc d'Espanya (Plaça Catalunya, 17), en una campanya que reclama canvis de fons en el tractament i posició dels consumidors com a col·lectiu partint de la realitat contrastada de l'abús hipotecari i les clàusules sòl, el frau sistemàtic a l'estalvi familiar o l'anomenat 'atracament elèctric'.

Davant d'un panorama en què la impunitat de grans sectors com la banca o l'energia es converteix en caldo de cultiu per l'abús continuat; en què la legislació només maquilla (en el millor dels casos) els problemes però no dóna resposta ni girs imprescindibles; i en què la Justícia es mostra incapaç de donar solució al creixent nombre de conflictes, abusos i fraus massius, ADICAE crida els consumidors a mobilitzar-se el 14M i mostrar "el poder dels consumidors" com a col·lectiu capaç d'impulsar els canvis necessaris de les realitats que la crisi han posat de manifest.

Podeu consultar el Manifest en el següent enllaç: http://adicae.net/externa/movilizaciones-14-marzo-2015.htmlDes d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email