Descobreix els teus drets com a persona consumidora amb el nou curs de formació d'ADICAE
imagen

(06/03/15). El coneixement és vital per tal que les persones consumidores puguem empoderar-nos i plantar cara a les grans corporacions, cada cop més distanciades dels interessos dels usuaris. La formació es converteix, per tant, en una necessitat que tenen els ciutadans per a detectar i evitar possibles estafes. Per això ADICAE ha posat en marxa un nou curs de formació sobre cultura del consum amb la intenció de donar a conèixer els drets dels consumidors, així com proporcionar-los-hi les eines necessàries per a exercir-los.

Aquest es realitzarà tots els dimarts des de les 19 fins a les 20:30 hores i durarà fins al 30 de juny. La formació es realitza a la seu d'AICEC-ADICAE (C/Creu dels Molers, 13) però els continguts s'imparteixen de forma online i compartida amb la resta de delegacions de l'Associació arreu de l'Estat Espanyol. A més, totes les sessions s'enregistren i es pengen a la plataforma web.

El curs es va inciar el passat dimarts 17 de febrer i la sessió inaugural va córrer a càrrec del responsable d'Estudis i Publicacions d'ADICAE, Paco Sanz, i del President de l'Associació, Manuel Pardos, els quals varen presentar els continguts i varen animar a més consumidors crítics a sumar-s'hi.

Quines són les matèries que s'imparteixen?

El curs es divideix en quatre blocs i al final de cadascun d'ells es realitzarà una prova d'avaluació.

1. Primer bloc. Aborda els problemes dels consumidors davant dels grans temes de consum. Per exemple, es donaran a conèixer els drets dels consumidors en sectors com el de l'electricitat o el de les telecomunicacions.
2. Segon bloc. Consisteix en els serveis financers i la protecció al consumidor. Els assistents aprendran, per exemple, com gestionar els pressupostos familiars o l'estalvi després de la jubilació.
3. Tercer bloc. Es dedica als mecanismes de reclamació dels consumidors i es parlarà sobre la resolució extrajudicial de conflictes.
4. Quart bloc. És la part del temari més lligada a l'actualitat i més reivindicativa. Es tractarà l'activisme, les noves formes de consum i la relació entre els consumidors i els mitjans de comunicació.

Si us voleu inscriure només heu d'enviar un correu electrònic a [email protected] indicant el teu nom complet i la seu d'ADICAE (en aquest cas AICEC-ADICAE). T'hi esperem!

Per a més informació: http://educacionfinanciera.adicaeonline.es/enrol/index.php?id=19Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

02-06-2020 BARCELONA Grupo Temático de OTROS TEMAS
Grup de Igualtat i conum

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email