AICEC-ADICAE ultima els preparatius per a la celebració de la IV Assemblea General
imagen

(06/03/15). Durant tot aquest mes de febrer AICEC-ADICAE ha estat duent a terme un total de 16 assemblees locals en ciutats repartides arreu del territori català, entre elles Sabadell, Lleida, Reus, Manresa o Tortosa. Però aquestes reunions informatives només han estat el preàmbul d'un procés que culmina demà amb la celebració de l'Assemblea General, que tindrà lloc a les 10:30h a Cotxeres de Sants (Edifici Francesc Masclans, Plaça Bonet i Muixí nº 7).

La convocatòria de l'Assemblea General, que és el màxim òrgan de decisió d'AICEC-ADICAE, servirà per renovar la Junta Directiva i el Consell General de l'Associació, així com per fer un balanç dels últims dos anys, posar en comú aquelles propostes tractades als grups locals i plantejar els objectius pels propers anys.

A més a més, també servirà per impulsar el moviment consumerista que només pot construir-se amb la participació activa de tots aquells consumidors compromesos. De fet, només la força col·lectiva ens permetrà canviar l'individualisme i model de consum actuals per un model econòmic i social més just.

És per això que el dia 14 de març, en motiu del Dia Mundial dels Drets dels Consumidors, AICEC-ADICAE ha convocat una manifestació per reclamar que es posi fi a la dinàmica de descarregar en els consumidors i usuaris tots els costos d'aquesta crisi econòmica i de totes les reformes dutes a terme per la classe política. Aquesta començarà a les 12h davant la Delegació del Banc d'Espanya de Barcelona (Plaça Catalunya, 17) i finalitzarà a la Plaça Sant Jaume.

Us animem a ser protagonistes del canvi ja que la vostra participació és indispensable per aturar els fraus massius com els que es produeixen per part de les entitats financeres i les grans corporacions. Perquè units som més forts!Des d'AICEC-ADICAE volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

AICEC en imatges

Últimes fotos de la galeria

Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019
Concentració Plataforma Afectades Banc Popular - Maig 2019

Actualment hi ha 246 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

ASSESSORIA AICEC-ADICAE
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

 
ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email