AICEC-ADICAE ultima els preparatius per a la celebració de la IV Assemblea General
imagen

(06/03/15). Durant tot aquest mes de febrer AICEC-ADICAE ha estat duent a terme un total de 16 assemblees locals en ciutats repartides arreu del territori català, entre elles Sabadell, Lleida, Reus, Manresa o Tortosa. Però aquestes reunions informatives només han estat el preàmbul d'un procés que culmina demà amb la celebració de l'Assemblea General, que tindrà lloc a les 10:30h a Cotxeres de Sants (Edifici Francesc Masclans, Plaça Bonet i Muixí nº 7).

La convocatòria de l'Assemblea General, que és el màxim òrgan de decisió d'AICEC-ADICAE, servirà per renovar la Junta Directiva i el Consell General de l'Associació, així com per fer un balanç dels últims dos anys, posar en comú aquelles propostes tractades als grups locals i plantejar els objectius pels propers anys.

A més a més, també servirà per impulsar el moviment consumerista que només pot construir-se amb la participació activa de tots aquells consumidors compromesos. De fet, només la força col·lectiva ens permetrà canviar l'individualisme i model de consum actuals per un model econòmic i social més just.

És per això que el dia 14 de març, en motiu del Dia Mundial dels Drets dels Consumidors, AICEC-ADICAE ha convocat una manifestació per reclamar que es posi fi a la dinàmica de descarregar en els consumidors i usuaris tots els costos d'aquesta crisi econòmica i de totes les reformes dutes a terme per la classe política. Aquesta començarà a les 12h davant la Delegació del Banc d'Espanya de Barcelona (Plaça Catalunya, 17) i finalitzarà a la Plaça Sant Jaume.

Us animem a ser protagonistes del canvi ja que la vostra participació és indispensable per aturar els fraus massius com els que es produeixen per part de les entitats financeres i les grans corporacions. Perquè units som més forts!Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

02-06-2020 BARCELONA Grupo Temático de OTROS TEMAS
Grup de Igualtat i conum

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email