AICEC-ADICAE inicia el procés de preparació de la pròxima Assemblea General
imagen

(30/01/15). Aquest primer trimestre del 2015 AICEC-ADICAE realitzarà disset assemblees territorials arreu del país que serviran per organitzar i articular els diferents espais de participació de l'Associació i marcar els objectius i prioritats dels propers anys. Aquest procés culminarà amb una Assemblea General a finals de febrer, principis de març, per impulsar totes aquelles qüestions que es decidiran en aquestes trobades territorials i renovar els òrgans de govern.

Per aturar fraus massius com els que es produeixen per part de les entitats financeres i les grans corporacions, és necessari compromís, implicació i participació de tota l'organització i, principalment, dels seus socis i simpatitzants. El moviment de persones consumidores crítiques, responsables i solidàries s'ha de construir des de la base i fer-lo realitat està a les nostres mans.

Estem convençuts que només a través de la nostra força col·lectiva i organitzada podrem aconseguir canviar el model de consum imperant per impulsar un nou model econòmic i social més just per les persones consumidores. És per això que us animem a participar d'aquest procés i ser-ne protagonistes!



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email