Les qüestions pendents per garantir l'accés a l'habitatge es debatran a Terrassa
imagen

27/11/14. La xifra d'execucions hipotecàries es dispara un 18% en un any a Catalunya; de 8.805 el primer semestre del 2013 a 10.387 en el mateix període de 2014. Davant aquesta situació és necessari abordar solucions des de l'àmbit públic, legislatiu, i judicial.El dijous 4 de desembre s'abordaran aquests i altres reptes existents per garantir l'accés a l'habitatge en una jornada organitzada per l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya (AICEC-ADICAE), l'Associació Prohabitatge i l'Ajuntament de Terrassa a l'Edifici Vapor Gran de la ciutat.

La xifra de persones amb dificultats per accedir a un habitatge digne a Catalunya s'eleva cada dia més. Una de les dades més preocupants que il·lustra aquesta situació és l'increment d'execucions hipotecàries que creix un 18% en el primer semestre de l'any; de 8.805 el 2013 a 10.387 el 2014 segons el darrer informe del Consell General del Poder Judicial (CGPJ).

Davant aquesta situació, a la que se li afegeixen altres dificultats per accedir a l'habitatge com les clàusules abusives a les hipoteques, els canvis en els índexs de referència i, en general, la disminució de les rendes, és necessari abordar amb urgència i des de diferents àmbits. La jornada organitzada per AICEC-ADICAE i Prohabitatge el pròxim dijous 4 de desembre a l'Edifici Vapor Gran de Terrassa servirà per a posar sobre la taula la problemàtica i les seves causes, conseqüències i visions de futur.

Josep Castanyer, de l'Associació Prohabitatge, abordarà la Llei pel Dret a l'Habitatge per tal de conèixer si es compleixen o no els seus punts. Àlex Daudén, d'AICEC-ADICAE, oferirà una visió crítica dels darrers canvis legislatius que han afectat els deutors hipotecaris per tal de conèixer la situació present i una visió de futur. Carme Labòria, Tinent d'alcalde de Planificació Urbanística i Territori de Terrassa, s'encarregarà de la situació de l'habitatge públic i el paper de l'administració en aquesta problemàtica.

 

 

 Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

02-06-2020 BARCELONA Grupo Temático de OTROS TEMAS
Grup de Igualtat i conum

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email