AICEC-ADICAE obre una seu per enfortir els drets dels consumidors en matèria financera a Girona
imagen

08/10/14. L'Associació ha signat un conveni amb l'Ajuntament de Girona que permetrà l'ús de l'espai de l'OMIC amb l'objectiu d'atendre els problemes de la ciutadania en matèria de consum financer, de manera independent a la informació que ofereixen entitats financeres i grans empreses. Al llarg dels darrers anys l'Associació ha tingut una presència creixent a les comarques gironines a través d'activitats per a la formació, informació i prevenció. Ara, aquest espai físic permetrà reforçar i donar impuls a la dinamització del territori cap a un posicionament més crític i responsable en les relacions de consum.

L'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya (AICEC-ADICAE) establirà un espai fix a Girona amb l'objectiu d'impulsar a les comarques gironines el moviment de les persones consumidores en la defensa dels seus drets. L'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, i el vicepresident de l'Associació, Jordi Tarruella, amb la presència de la regidora d'Ocupació i Empresa, Marta Madrenas, han signat aquest matí el conveni de col·laboració que permetrà engegar l'activitat a les instal·lacions de l'Oficina Municipal d'Informació de Consum a partir de la setmana vinent.

L'Associació és present a Catalunya des de l'any 1998 i des de llavors s'ha desplaçat arreu del territori per desenvolupar la tasca informativa i organitzativa de les persones consumidores per la defensa dels seus drets. Barcelona i Tarragona són les ciutats amb seu a les quals ara s'hi suma Girona. El fet d'establir aquest espai físic servirà per reforçar el teixit creat a les comarques gironines on l'Associació hi ha tingut una presència creixent a través de les xerrades i altres activitats organitzades els darrers anys.

Cada divendres de 9h a 13h els tècnics d'AICEC-ADICAE atendran les peticions d'informació i orientació de les persones consumidores en matèria financera i bancària així com també es facilitarà la gestió de reclamacions i demandes. El fet d'establir aquest espai físic, més enllà de l'atenció per temes concrets, també permetrà la programació de xerrades i altres activitats encarades a la formació, informació, prevenció i reivindicació. D'aquesta manera l'Associació pretén dinamitzar el territori cap a un posicionament més col·lectiu, crític i responsable de la ciutadania en matèria de consum, tant financer com dels altres grans temes del consum.

 Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email