El nou curs de formació 'Agents Actius del Consum' oferirà recursos per a la gestió d'activitats en defensa dels drets del col·lectiu consumerista
imagen

01/07/14. Aquest mes de juliol es presentarà el curs de formació “Agents Actius del Consum” que es realitzarà el proper mes de setembre. Els múltiples abusos massius que ha patit la ciutadania en els darrers anys han deixat al descobert les mancances i vergonyes de l'actual sistema de consum. La informació i la formació són les eines principals per començar el camí cap a un model més just i amb major coneixement per part de les persones consumidores per tal de ser més forts davant possibles nous fraus tant en matèria financera com en els grans temes de consum (telecomunicacions, energia, transport o grans cadenes de distribució).

Aquesta jornada servirà per contextualitzar els objectius d'aquest curs, totalment gratuït, que va dirigit tant a personal d'associacions, institucions i altres col·lectius socials com a tota persona interessada en participar activament en l'organització i gestió d'activitats informatives i formatives en l'àmbit del consum i la defensa dels drets del col·lectiu consumerista. Més enllà dels coneixements en aquesta matèria també s'oferiran recursos per a parlar en públic, organitzar activitats i optimitzar les habilitats professionals dels participants.

El curs es durà a terme durant el setembre i constarà d'una part que es realitzarà en línia a través d'internet i una altra part presencial. La plataforma d'educació financera d'ADICAE serà l'eina a través de la qual s'accedirà als continguts didàctics, sempre amb el recolzament d'un tutor que resoldrà dubtes i orientarà els participants, i la part presencial completarà el procés amb la participació de diferents ponències d'experts de cada tema. Una prova de nivell el mes d'octubre servirà per repassar l'assoliment de tots els continguts i passar a l'acció: l'organització d'activitats per la defensa dels nostres drets com a persones consumidores i per la creació d'un model de consum crític, responsable i solidari.

PRESENTACIÓ A BARCELONA: 10 de juliol a les 19:00h, a la seu d'AICEC-ADICAE (C/Creu dels Molers, 13)

PRESENTACIÓ A TARRAGONA: 17 de juliol a les 19:00h a la seu d'AICEC-ADICAE (Hotel d'Entitats. Pàrquing la Pedrera C/Pons d'Icart s/n 6ena planta. Tarragona)

Per a més informació pots enviar un correu electrònic a [email protected] o trucar al 93 159 36 33.Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email