L'Associació acosta la seva tasca als municipis a través dels grups locals
imagen

13/06/14. Treballar per a fer créixer la consciència consumerista crítica, responsable i solidària arreu de Catalunya és l'objectiu dels grups de treball locals que engegaran la seva activitat aquest mes de juny. Les persones associades d'un mateix municipi, independentment del seu cas concret, se seuran en una mateixa taula per tal d'enfortir els lligams de solidaritat entre persones afectades i potenciar l'acció i la formació des del nivell més proper, el propi municipi.

La participació de les persones associades és un tret que forma part de l'essència d'AICEC-ADICAE en tant que necessària per a estendre la consciència de la ciutadania sobre els seus drets com a persones consumidores i per avançar en la solució i la prevenció dels abusos financers i del consum. Més enllà de les afectacions pels casos concrets de cadascú, l'Associació aposta per a la solidaritat entre persones; units som més forts i la lluita col·lectiva és l'eina per a avançar cap a un model més just. A més a més, si aquesta tasca es realitza en contacte directe amb el territori la realitat és més palpable i la feina més eficient.

És per això que han nascut els grups locals amb la voluntat de materialitzar aquests plantejaments. En aquest sentit, treballaran per establir relacions amb organitzacions socials i teixir aliances al territori per fer front comú en la defensa de les persones consumidores i col·laborar en la realització d'activitats. També es vol acostar l'associació a les diferents administracions i organismes públics per incidir en la millora de la protecció dels drets de les persones consumidores. D'altra banda, l'aposta de l'Associació no només és solucionar els problemes existents sinó també prevenir-ne de nous; la formació és una eina fonamental per empoderar la ciutadania i també serà aquest un dels focus de l'acció dels grups locals.

En una primera fase, al llarg dels mesos de juny i juliol, s'engegaran els grups de Badalona, Barcelona, Granollers, L'Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Terrassa, Sant Cugat, Reus i Tarragona. La participació de tothom és necessària per avançar cap a un model de consum més just i sostenible. Si vols saber-ne més no dubtis en posar-te en contacte amb l'Associació.

 



Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

26-04-2024 BARCELONA Grupo Temático Hipotecas
Informació essencial que els consumidors han de conèixer abans, durant i després de signar amb una hipoteca.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Calendari d'activitats al gener
Nou programa d'Alfabetització Digital
Bon Nadal i pròsper any nou a tots els nostres socis i sòcies
Jornada sobre el crèdit
Celebració de la nostra tradicional Copa de Cava
Jornada el Crèdit a debat

Actualment hi ha 289 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email