AICEC-ADICAE participarà al TAST Social que reunirà les entitats socials del Tarragonès per acostar la seva realitat al territori
imagen

26/05/14. L'Associació participarà al TAST Social (Trobada d'Associacions Socials del Tarragonès) que es realitzarà aquest dijous 29 de maig a Tarragona. Aquesta trobada pretén ser un punt de confluència per a donar a conèixer la realitat i la tasca de les entitats al territori així com establir vincles de treball conjunt. L'Associació oferirà a la ciutadania tarragonina tota aquella informació necessària sobre els seus drets com a persones consumidores per aprendre a posicionar-se amb coneixement davant la banca i les grans empreses de consum.

El TAST Social és un projecte coordinat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, a partir de les conclusions extretes al Fòrum d'Entitats organitzat el gener del 2013, i que s'ha pogut organitzar gràcies a la implicació de 16 enitats socials sense ànim de lucre. Aquesta trobada és un punt de partida d'un projecte que pretén facilitar l'apropament entre la societat i les entitats. També pretén, per tant, fer visible la tasca diària i la utilitat pública de les entitats participants.

Al llarg de tot el dia hi haurà taules informatives de les diferents entitats participants a més de tallers, xerrades i diferents activitats a la Rambla Nova de Tarragona (tram Balcó del Mediterrani) en una jornada que començarà a les 10h del matí i acabarà a les 20h del vespre. AICEC-ADICAE hi serà present per apropar la informació sobre els drets com a persones consumidores a la ciutadania, sobre temes financers i dels grans temes de consum. Informació tant per a conèixer com reclamar com per a afrontar amb més coneixement les relacions amb entitats financeres i empreses per evitar abusos i, en definitiva, consumir d'una manera crítica i responsable.Des d'AICEC-ADICAE volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

AICEC en imatges

Últimes fotos de la galeria

Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019
Concentració Plataforma Afectades Banc Popular - Maig 2019

Actualment hi ha 246 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

ASSESSORIA AICEC-ADICAE
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

 
ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email