AICEC-ADICAE participarà al TAST Social que reunirà les entitats socials del Tarragonès per acostar la seva realitat al territori
imagen

26/05/14. L'Associació participarà al TAST Social (Trobada d'Associacions Socials del Tarragonès) que es realitzarà aquest dijous 29 de maig a Tarragona. Aquesta trobada pretén ser un punt de confluència per a donar a conèixer la realitat i la tasca de les entitats al territori així com establir vincles de treball conjunt. L'Associació oferirà a la ciutadania tarragonina tota aquella informació necessària sobre els seus drets com a persones consumidores per aprendre a posicionar-se amb coneixement davant la banca i les grans empreses de consum.

El TAST Social és un projecte coordinat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, a partir de les conclusions extretes al Fòrum d'Entitats organitzat el gener del 2013, i que s'ha pogut organitzar gràcies a la implicació de 16 enitats socials sense ànim de lucre. Aquesta trobada és un punt de partida d'un projecte que pretén facilitar l'apropament entre la societat i les entitats. També pretén, per tant, fer visible la tasca diària i la utilitat pública de les entitats participants.

Al llarg de tot el dia hi haurà taules informatives de les diferents entitats participants a més de tallers, xerrades i diferents activitats a la Rambla Nova de Tarragona (tram Balcó del Mediterrani) en una jornada que començarà a les 10h del matí i acabarà a les 20h del vespre. AICEC-ADICAE hi serà present per apropar la informació sobre els drets com a persones consumidores a la ciutadania, sobre temes financers i dels grans temes de consum. Informació tant per a conèixer com reclamar com per a afrontar amb més coneixement les relacions amb entitats financeres i empreses per evitar abusos i, en definitiva, consumir d'una manera crítica i responsable.Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email