EL MES DE MARÇ, EL MES DELS CONSUMIDORS
imagen

03/03/14. El dia 15 de març és el Dia Mundial dels Drets dels Consumidors, data que va ser instaurada el 1983 per les Nacions Unides per recordar els drets reconeguts a totes les persones com a usuàries i consumidores. D'aquesta manera es posava de manifest la seva importància dins del procés productiu i la necessitat que les institucions s'encarreguin de protegir-ne els seus drets. ADICAE eixampla aquesta data a un mes sencer ple d'activitats per manifestar el camí que encara queda per fer i per difondre la importància de la defensa col·lectiva dels consumidors amb xerrades, conferències i taules informatives a diferents localitats del territori català.

Sota el lema "Davant els abusos de les grans empreses i bancs Justícia Col·lectiva!" ADICAE vol que el mes del consumidor sigui un període de participació dels seus verdaders protagonistes, els consumidors. És per això que les activitats programades acostaran les reivindicacions i posicionaments de l'Associació a la ciutadania i seran diversos els temes tractats. El frau financer i la reestructuració del sistema bancari, les clàusules abusives a les hipoteques, la necessitat de l'educació financera i l'enfoc col·lectiu en la defensa dels consumidors seran alguns dels temes que es tractaran en les xerrades que comptaran amb la participació de tècnics de l'Associació i convidats experts.

Més enllà del vessant formatiu el programa d'aquest mes també té un enfocament reivindicatiu que es materialitzarà amb les diferents taules informatives programades a Barcelona i Tarragona. A més a més, els comitès de preferents i productes financers tòxics, clàusules sòl i Hipoteques i Fòrum, Afinsa, Arte y Naturaleza de Catalunya es trobaran per presentar el pla estatal d'actuacions d'enguany. Un altre eix de treball de l'Associació és la participació institucional amb l'objectiu de proposar i millorar la regulació existent. En aquest sentit, també serem presents a l'acte que organitza l'Agència Catalana del Consum (ACC) coincidint amb la celebració del Dia Mundial dels Consumidors.

Us animem a participar activament de totes les activitats d'aquest mes que serà, sens dubte, un bon moment per a les reflexions i accions cap a un model de persones consumidores cada vegada més crítiques, responsables i solidàries. Podeu consultar les dades de totes les activitats a l'agenda de la pàgina web i per a inscriure'us podeu enviar un correu electrònic amb les vostres dades a [email protected] o trucar al 931 593 633.Des d' volem que participis en la teva defensa i en la defensa organitzada de tots els consumidors. Com més siguem, amb més força defensarem els nostres drets! Contacta amb nosaltres i envia'ns un e-mail amb les teves propostes de participació.

02-06-2020 BARCELONA Grupo Temático de OTROS TEMAS
Grup de Igualtat i conum

04-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
Utilitzes aplicacions mòbils financeres? Coneix les FITECH i INSURTECH i protegeix els teus diners!, amb la ponència de Leyre Celdrán, Business Manager de AEFI (Associació espanyola de Fintech i Insturtech) Saps quins són els riscos d’utilitzar les aplicacions mòbils financeres? Voldries aprofitar-les al màxim? Vine a la xerrada sobre FINTECH i INSURTECH i posa’t al dia en la nova revolució de les aplicacions digitals financeres.

09-06-2020 BARCELONA Actos / Conferencias / Debates
“El crèdit. Crèdit al consum, crèdit ràpid, sobreendeutament, abusos i targetes revolving”, amb la col•laboració de la Catedràtica de la UB, Inma Barral.

en imatges

Últimes fotos de la galeria

Moratòria en finaciació no hipotecària
ADICAE segueix alertant dels problemes que afronten els consumidors per recopilar la documentació exigida.
Visita cultural casa Viçenc - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Xerrada Desigualtat Financera - Juny 2019
Taller Aprofitament Alimentari - Maig 2019

Actualment hi ha 248 fotografies a la Galeria d'Imatges.

Accedir a la Galeria d'Imatges

Segueix l'actualitat i participa en les nostres xarxes socials

Serveis de l'Associació

Asesoría on-line

Assessoria d'
Faci les seves consultes a través de correu electrònic amb total confidencialitat al nostre equip d'assessors i rebi resposta en un temps rècord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email